ارز دیجیتال E2C

این وبلاگ اولین صفحه رسمی معرفی ارز دیجیتال E2C در ایران می باشد.

ارز دیجیتال E2C

این وبلاگ اولین صفحه رسمی معرفی ارز دیجیتال E2C در ایران می باشد.

افراد زیادی با وعده‌های دروغین درباره‌ی پول رایگان منتظر شما هستند تا فقط با یک کلیک اشتباه به آسانی همه‌چیز را از دست بدهید. در این‌جا نکاتی به شما ارائه خواهیم کرد که با کمک آنها می‌توانید از دستبرد کلاهبرداران در امان بمانید.

۱- هرگز کلید خصوصی‌تان را برای کسی ارسال نکنید
کلید خصوصی‌تان را به هیچ‌کس ندهید. حتی اگر کسی  می‌خواهد موجودی حساب‌تان را بررسی کند، نیاز نیست کلید خصوصی‌تان را داشته باشد. این کار به راحتی از طریق ابزارهایی مانند اتراسکن امکان‌پذیر است.

۲- به هیچ آدرسی پول نفرستید
به یاد داشته باشید: ایردراپ‌ها رایگان هستند. یک ایردراپ هرگز از شما نمی‌خواهد که مقداری پول به آدرس خاصی ارسال کنید. اگر ایردراپی که در آن شرکت کرده‌اید چنین شرطی برای دادن توکن‌ها گذاشته است، جعلی است و باید از آن بگذرید.

۳- رسمی بودن منبع ایردراپ را بررسی کنید
اگر عرضه‌کنندگان رمزارزها بخواهند یک ایردراپ برگزار کنند حتما آن را از طریق حساب‌های خودشان در رسانه‌های اجتماعی مانند توییتر اعلام خواهند کرد. از این طریق می‌توانید مطمئن شوید که ایردراپ موردنظر رسمی است یا خیر. در غیر این‌صورت، ممکن است به دام کلاهبردارانی بیفتید که قصد دارند اطلاعات شما را سرقت کنند.

تصویر زیر یک نمونه از ایردراپ کلاهبرداری است. بیایید با هم آن را بررسی کنیم:

ایردراپ چیست؟ چگونه ارزدیجیتال رایگان دریافت کنیم؟

اولین نشانه‌ی کلاهبرداری در این‌جا این است که پول درخواست کرده است. البته همیشه تشخیص کلاهبرداری‌ها به این راحتی نیست، بنابراین باید هوشیار باشید. به دیدگاه‌ها نگاه کنید. ۸ دیدگاه وجود دارد که اگر آنها را بررسی کنید می‌بینید ۷ تا از آنها حساب‌های توییتر جعلی هستند که وانمود می‌کنند در این ایردراپ شرکت کرده‌اند و با مبلغ پرداختی ناچیز مقدار زیادی توکن رایگان دریافت کرده‌اند. هشتمین دیدگاه نیز از سوی کسی است که متوجه این کلاهبرداری شده است و قصد دارد به مردم درباره‌ی این سرقت هشدار دهد.

حالا به حساب‌کاربری توییتر دقت کنید. ممکن است ببینید که حدود ۳۰۰۰ یا حتی بیشتر دنبال‌کننده دارد، اما همه‌ی توییت‌ها متعلق به کمتر از ۲۴ ساعت گذشته است. آیا به نظر شما این می‌تواند واقعی باشد؟ چطور ممکن است رمزارزی که فقط در ۲۴ ساعت گذشته اطلاع‌رسانی کرده است، ۸ میلیون یورو پیش‌فروش شده باشد؟ این موضوع یک کلاهبرداری است و نباید آن را باور کنید.

این تصویر در واقع تصویری جعلی است که با فتوشاپ درست شده و حتی فونت‌هایش با فونت سایر بخش‌ها همخوانی ندارد. این کلاهبرداری از بدترین نوع آن است. یک جستجو در گوگل‌ایمیج نشان می‌دهد این لوگو در واقع متعلق به Thrive است. بنابراین همیشه باید هوشیارانه به دنبال نشانه‌های کلاهبرداری در یک ایردراپ باشید.


  • احسان جنوبی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی