ارز دیجیتال E2C

این وبلاگ اولین صفحه رسمی معرفی ارز دیجیتال E2C در ایران می باشد.

ارز دیجیتال E2C

این وبلاگ اولین صفحه رسمی معرفی ارز دیجیتال E2C در ایران می باشد.





رئیس صندوق بین‌المللی پول (IMF) طی سخنرانی در فستیوال فین‌تک سنگاپور که روز ۱۴ نوامبر برگزار شد، اظهار داشت که جامعه بین‌المللی باید پشتیبانی از ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDCs) را مورد ملاحظه قرار دهد.


به گفته کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین‌المللی پول و وزیر اقتصاد پیشین فرانسه، علی‌رغم اینکه درباره مفهوم کلی ارزهای دیجیتال کاملاً متقاعد نشده اما کشورها شاید بتوانند توکن‌های باپشتوانه دولتی یا دیگر دارایی‌های مشابه عرضه کنند.


او در این رویداد اذعان داشت:

به عقیده من باید امکان صدور ارزهای دیجیتال را در نظر بگیریم. شاید این برای کشوری بتواند نقشی در تامین مالی اقتصاد دیجیتالش ایفا کند.


این اظهارات که یک روز پس از انتشار گزارش صندوق بین‌المللی پول درباره ارزهای دیجیتال بانک مرکزی مطرح شد که درآن مزایا و معایب این ابزار مالی بررسی شده بود.


همانطور که لاگارد نیز به آن اشاره کرد، حوزه‌های قضایی مختلف شروع به پیاده‌سازی توکن‌های باپشتوانه دولتی کرده‌اند و یا این حوزه را زیرنظر دارند.


همچنین بخوانید: بانک مرکزی هند تشکیل کارگروه بررسی ساخت ارز دیجیتال ملی را تایید کرد


همچنین رئیس صندوق بین‌المللی پول بیان داشت که اگر ارزهای دیجیتال بانک مرکزی به درستی اجرا شوند، می‌توانند اهداف رویکردهای اجتماعی را در حوزه‌هایی نظیر فراگیری مالی، حفاظت از مصرف‌کننده/مشتری و حفظ حریم شخصی در پرداخت‌ها برآورده کنند.



با استناد به گزارش کوین‌تلگراف در ماه سپتامبر، صندوق بین‌المللی پول هیچوقت به این اندازه تا به امروز اشتیاق خود را به ارزهای دیجیتال بانک مرکزی نشان نداده بود.


در گزارشی دیگر، سازمانی در جزایر مارشال که گفته بود ارز دیجیتال ملی این کشور را برای مراودات اقتصادی با آمریکا خواهد ساخت اعلام کرد که باید برنامه‌هایش برای جلوگیری از مشکلات پولشویی را بازنگری کند.


هفته جاری رئیس‌ جمهور این کشور که از رای عدم اعتماد بر روی این مسئله جان سالم به در برده بود، باید راه خود را برای صدور ارز دیجیتال ملی خود دوباره طی کند.


طی سخنرانی روز پیش در سنگاپور لاگارد به جنبه منفی ارزهای دیجیتال بانک مرکزی نیز اشاره کرد و گفت:


من همچنین مایلم بر روی خطراتی که باعث جلوگیری از به وجود آمدن نوآوری می‌شود، تاکید کنم. نکته اصلی اینجاست که باید با این خطرات به صورت مبتکرانه روبرو شویم.

  • احسان جنوبی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی