ارز دیجیتال E2C

این وبلاگ اولین صفحه رسمی معرفی ارز دیجیتال E2C در ایران می باشد.

ارز دیجیتال E2C

این وبلاگ اولین صفحه رسمی معرفی ارز دیجیتال E2C در ایران می باشد.


انجمن جهانی ارتباطات مالی بین‌بانکی (SWIFT) اعلام کرده که تصمیم دارد تا با هدف رقابت با تهدیدات روبه رشد راه‌حل‌های ارائه‌شده توسط شرکت‌های فناوری مالی و بلاک چین مانند ریپل (Ripple)، جی‌پی مورگان (JP Morgan) و ترنسفروایز (Transferwise)، یک سرویس آزمایشی پرداخت بین‌المللی (GPI) راه‌اندازی کند.


این سیستم آزمایشی که هنوز در مراحل ابتدایی به‌سر می‌برد، قصد دارد تا یک سرویس ارتباطی جدید و متمرکز بنا کند که به‌صورت قابل‌توجهی، کارایی روند پرداخت را بهبود بخشیده و در نهایت برای ۱۰ هزار بانک در سرتاسر شبکه سوئیفت، در دسترس قرار گیرد.


اخیراً در تست GPI که در ماه اکتبر با موفقیت به‌پایان رسید، پرداخت‌های آنی بین‌المللی با بانک‌هایی در چین، سنگاپور، تایلند و استرالیا تحت آزمایش قرار گرفت. با به‌کارگیری سیستم شناسایی سریع و حذف اشتباهات و اشکالات موجود در اطلاعات پرداخت مانند داده‌های از دست رفته یا نادرست مربوط به ذینفع یا اطلاعات ناقص قانونی، سوئیفت امیدوار است که سرویس پرداخت GPI تراکنش‌های سریع و یکپارچه را میسر نموده و به طبع آن از طریق کاهش هزینه‌ها و تأخیر در تراکنش‌ها، تجربه بهتری را برای مشتریان خود به ارمغان بیاورد.


رویارویی با تهدید به وجود آمده توسط بلاک چین

با این حرکت، سوئیفت توجه خود را به تهدید به وجود آمده از سمت استارت‌آپ‌های فناوری مالی مبتنی بر بلاک چین معطوف نموده است که همان خدمات را با هزینه کمتری ارائه می‌دهند. یکی از این پروژه‌ها که با محوریت بلاک چین فعالیت می‌کنند، شبکه اطلاعاتی بین‌بانکی جی‌پی مورگان (IIN) است. این سیستم که در ماه سپتامبر راه‌اندازی شد، در حال حاضر بیش از ۱۳۰ بانک از جمله ساتاندر و سوسیته ژنرال را تحت عضویت خود درآورده است.


سیستم IIN ادعا می‌کند که میزان اصطکاک در فرآیند پرداخت جهانی را به حداقل رسانده و باعث شده که پرداخت‌ها سریع‌تر و با طی مراحل کمتر به ذی‌نفعان برسند. این سیستم که شمار اعضای آن در حال افزایش است، در قبال بانک‌ها متعهد شده که توانایی حل و فصل خطاها و مسائل مربوط به انطباق را با به اشتراک‌گذاری اطلاعات در یک دفتر کل توزیع‌شده متقابل فراهم خواهد کرد.


از سوی دیگر، سرویس آزمایشی پرداخت بین‌المللی سوئیفت از یک رابط برنامه‌نویسی (API) استفاده می‌کند که بانک‌ها را قادر می‌سازد تا قبل از پردازش تراکنش، برای اعتبارسنجی اطلاعات حساب گیرنده به اطلاعات یکدیگر دسترسی پیدا کنند و بدین طریق، از خطاها و تأخیرهای احتمالی در فرآیند پرداخت اجتناب شود.


در خلاصه‌ای از بیانیه منتشرشده توسط سوئیفت نوشته شده است:

این خدمات به‌طور کامل با پرداخت‌های GPI ادغام‌شده و با تسهیل فعل و انفعالات متغیر آنی بین‌بانکی که به‌وسیله API ها صورت می‌پذیرد، پیش‌بینی پذیری و کارایی پرداخت‌های بین‌المللی را بهبود بخشیده و نظارت به‌وسیله تجزیه‌وتحلیل پیش‌گویانه را میسر می‌سازد. بعد از آن، این پروسه توسط تحقیقات پساپرداخت و خدمات اصلاحی تکمیل‌شده، امکاناتی را فراهم خواهد ساخت که به حل و فصل فاکتورهای باقی‌مانده که معمولاً ناشی از انطباق یا الزامات قانونی بوده و می‌تواند به کند شدن روند پرداخت منجر شود، کمک کند.


سرویس آزمایشی پیش اعتبارسنجی GPI در اوایل سال ۲۰۱۹ با مشارکت ۱۵ بانک منتخب از جمله جی‌پی مورگان، Barclays، بانک چین، CitiGroup و چندین بانک دیگر، آغاز خواهد شد. بنا بر اعلام سوئیفت، انتظار می‌رود که این خدمات شفافیت کامل پرداخت را برای ارسال‌کنندگان و گیرندگان آن مهیا کرده و هزینه‌ها، مسیرهای پرداخت و تحویل وجوه را در سطح بالایی قابل پیش‌بینی کند.

  • احسان جنوبی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی